Iedereen kan tekenen….

Heb je altijd al graag willen tekenen maar denk je dat je het niet kan? Ben je benieuwd naar de toepassing van verschillende materialen? Wil je heel veel materialen uitproberen. Wil je technieken leren? Of voel je je misschien onzeker? Vind je het lastig om keuzes te maken? Wil je investeren in je creativiteit? In tijd voor jezelf?

Iedereen kan tekenen. Iedereen kan daar ook in groeien. Vergelijk jezelf niet met een ander. Jij bent uniek. Ook in jouw teken kunsten. Wil je lessen volgen, of liever materialen ontdekken, meer leren over mixed media, vrijheid vinden, lessen gericht op innerlijk herstel. Het is allemaal mogelijk, in overleg.
We plannen eerst een gesprekje van ongeveer een half uur om met elkaar te bespreken wat jij graag wilt en wat je doelen worden. Samen komen we er wel uit! Kosten op aanvraag.

Januari 2021 ben ik gestart met de opleiding voor (kinder)tekentherapeut in Zutphen. De lessen zijn helaas uitgesteld door de omstandigheden, maar hopelijk beginnen ze binnenkort weer. Deze opleiding sluit goed aan bij de ervaring die ik al heb in volwassen, tiener en kinderpastoraat en de tekenlessen die ik een aantal jaren gegeven heb. Zelf heb ik het gevoel dat in deze opleiding al die dingen bij elkaar komen. Alsof alles op z’n plek valt. Heb heel veel zin om er aan te beginnen! Wil je meer weten over tekentherapie of wil je een proeftherapie sessie volgen (voorlopig) tegen materiaalkosten. Neem dan contact met me op.

Meer informatie: www.jebentbijzonder@hotmail.com

Creeren&Inspireren

Door Creëren&Inspireren wil ik graag mensen onderweg op hun creatieve reis bij elkaar brengen. Mensen die net beginnen en nog niet zo lang op weg zijn tot mensen met al veel meer ervaring. Het is bijzonder om allerlei mensen, uit verschillende plaatsen uit het land te ontmoeten en een voorrecht dat ik de onderlinge processen mocht meemaken in de afgelopen jaren, de creativiteit te zien bloeien. Tijdens Creëren&Inspireren werk je aan je eigen projecten met je eigen meegebrachte materialen. Ik zorg voor koffie en thee, lekkers, evt. bakjes water, paletten & doekjes om kwasten ed schoon te maken. De rest neem je dus allemaal zelf mee. Je mag een bijdrage doen voor de onkosten.

Vorig voorjaar waren we, na onze verhuizing, net weer in de oude regelmaat van 1 vrijdagochtend in de maand begonnen met Creëren&Inspireren, toen allerlei maatregelen rond een virus roet in het eten gooiden. Of misschien toch niet….. Een gedwongen tijd van reflectie kan best ergens goed voor zijn.

Voorlopig ligt Creëren&Inspireren dus wel stil. Een persoonlijke afspraak maken behoort tot de mogelijkheden. Je kan hiervoor mailen naar jebentbijzonder@hotmail.com

Workshops

Informatie op aanvraag.

Mail naar: jebentbijzonder@hotmail.com


Back to Top