Iedereen kan het leren….

Heb je altijd al beter willen tekenen maar je denkt dat je het toch niet kan? Ben je benieuwd naar de toepassing van verschillende materialen? Wil je heel veel materialen uitproberen. Wil je technieken leren? Of voel je je onzeker? Vind je het lastig om keuzes te maken? Wil je investeren in je creativiteit? In tijd voor jezelf?

Je kan lessen bij mij volgen vanaf de herfstvakantie 2019. Beter leren tekenen, materialen ontdekken, mixed media, meer vrijheid vinden, lessen gericht op innerlijk herstel. Het is allemaal mogelijk, in overleg.
We plannen eerst een gesprekje van ongeveer een half uur om met elkaar te bespreken wat jij graag wilt en wat je doelen worden. Samen komen we er wel uit! Dit gesprekje is gratis.
Kosten voor de lessen: 17,50 per uur, inclusief basismaterialen.

Meer informatie: www.jebentbijzonder@hotmail.com

Creeren&Inspireren

Ik wil graag mensen bij elkaar brengen die er van houden om creatief bezig te zijn op het gebied van tekenen, schilderen, illustreren, maar eventueel ook handwerken, muziek maken. Als het maar past in een huiskamer. En vanaf oktober 2019 in mijn zolderatelier in ons nieuwe huis in Harfsen. Mijn droom is kunstenaars en mensen die net beginnen bij elkaar te brengen. Ik geloof dat zien creëren doet creëren. Samen creëren.

We doen dat ongeveer 1x in de maand. Vrijdagmorgen van 9.30 uur – 12.00 uur. Je neemt je eigen werk en materialen mee. Potloden, pen, acrylverf, aquarel, potlood, pastel, markers, mixed media, papier, doek enz. Wat je ook maar gebruikt of waar je ook mee bezig bent. Tekenen, schilderen, art- of bijbeljournaling, handwerken. De bedoeling is elkaar inspireren, helpen, van elkaar leren zodat we samen verder kunnen groeien. En een hoop gezelligheid. Ruimte voor maximaal 6-8 personen. Aanmelden via jebentbijzonder@hotmail.com

Creëren&Inspireren ligt stil tot oktober 2019 in verband met onze verhuizing. Daarna komen er nieuwe data op de site.

Workshops

Informatie op aanvraag.

Mail naar: jebentbijzonder@hotmail.com


Back to Top